生態工学会とは? 活動状況 生態工学会誌 入会案内 リンク トップ頁
基本方針
| Japanese | English | backnumber |

  Eco-Engineering 第21巻 第2号   2009年4月

原著論文
濃縮海洋深層水の高品質トマト水耕栽培への有効利用
4.抗酸化機能、アミノ酸代謝および食味に対する短期施用の効果
日高功太、北野雅治、和島孝浩、荀亜珊、佐合悠貴、安武大輔、荒木卓哉、圖師一文、松添直隆

弱光励起クロロフィル蛍光インダクション画像計測による光阻害の検知
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ 高山弘太郎、仁科弘重、大泉喬子、有馬誠一、羽藤堅治

マイクロコズムにおける消費者の増殖速度と系のエントロピ生成量との関係に見られる相転移現象
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ 中根昌克、石川芳男、杉浦桂

総合論文
ユーグレナの栄養素と他の有用な食資源との栄養素の比較(英文)
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ 松本隆仁、乾博、宮武和孝、中野長久、村上克介

お知らせ

  Eco-Engineering Vol.21 No.2   April 2009

Original Papers
Effective Application of the Concentrated Deep Seawater to Soil-less Culture of High Quality Tomato
4. Effects of Short-term Application on Antioxidation, Amino Acid Metabolism and Sensory Property
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Kota Hidaka, Masaharu Kitano, Takahiro Wajima, Yashan Xyun, Yuki Sago,
Daisuke Yasutake, Takuya Araki, Kazufumi Zushi and Naotaka Matsuzoe

Detection of Photoinhibition in Tomato Leaves with Imaging of Chlorophyll Fluorescence Induction Phenomenon Induced by Weak Actinic Light
  ・・・・・・・・・・・・ Kotaro Takayama, Hiroshige Nishina, Takako Oizumi, Seiichi Arima and Kenji Hatou

Phase Transition in the Relation between Consumer's Multiplication Ratio and System's Entropy Production in a Microcosm
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・ Tetsufumi Ohmaru, Masakatsu Nakane, Yoshio Ishikawa and Katsura Sugiura

General Paper
Comparison of Nutrients in Euglena with those in Other Representative Food Sources
  ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Takahito Matsumoto, Hiroshi Inui, Kazutaka Miyatake,
Yoshihisa Nakano and Katsusuke Murakami

Annoumcements

| Japanese | English | backnumber |

| 生態工学会とは | 活動状況 | 学会誌 | 入会案内 | トップ |

生態工学会事務局  E-mail: office @ see . gr . jp