|
Eco-Engineering 第33巻 第4号 |
|
|
2021年10月 |
原著論文 |
人工照明下における明期の気温が一季成りイチゴ果実の収量と品質に及ぼす影響(英文) |
和田光生、西浦芳史、山本哲朗、藤戸洋聡、古川 一、池田英男 |
赤青混合光への緑色光補光がリーフレタスのクロロフィル濃度、ribulose-1,5-bisphosphate carboxylase/oxegenase濃度および成長に及ぼす影響(英文) |
大橋(兼子)敬子、伊佐木裕也 |
脂肪酸エステルのガンマ線照射による品質低下(英文) |
Thao Pham Thi Phuong、Hanh Ngoc Thi Le、今村 清、古田雅一、前田泰昭 |
レモン(Citrus limon)副産物からのエッセンシャルオイルの組成、抗がん作用および抗酸化活性(英文) |
ライラチュル アズキーヤ、山本幸弘、荻田信二郎、吉野智之 |
|
|
Eco-Engineering Vol.33 No.4 |
|
|
October2021 |
Original papers |
Effects of air temperature in the light period on the fruit yield and quality of June-bearing strawberry grown in a controlled environment with artificial lighting |
Teruo Wada, Yoshifumi Nishiura, Tetsuro Yamamoto, Hirosato Fujito,
Hajime Furukawa and Hideo Ikeda |
Effects of green light supplementation to a mixture of red and blue light on chlorophyll and ribulose-1,5-bisphosphate carboxylase/oxegenase contents and growth in leaf lettuce |
Keiko Ohashi-Kaneko and Yuya Isaki |
Degradation of fatty acid methyl esters by gamma-ray irradiation |
Thao Pham Thi Phuong, Hanh Ngoc Thi Le, Kiyoshi Imamura,
Masakazu Furuta and Yasuaki Maeda |
Chemical composition, anticancer, and antioxidant activities of essential oil obtained from lemon (Citrus limon) by-product |
Lailatul Azkiyah, Yukihiro Yamamoto, Shinjiro Ogita and Tomoyuki Yoshino
|
|
|
|